Coldplay

Coldplay i Telia Parken

Coldplay besøger Telia Parken i bandets første verdensturné siden 2011/12 Mylo Xyloto Touren, der blev set af mere end tre millioner mennesker på fem kontinenter. Touren inkluderer deres første sydamerikanske shows siden 2010, med bandets første besøg i Peru nogensinde.

Som om Coldplay ikke er nok, så har de inviteret to fantastiske acts med sig på tour. Alessia Cara er opening act, og Lianne La Havas er support på begge koncerter i Telia Parken til sommer.

Arrangementsinfo
  • Datoer: 5. & 6. juli 2016
  • Arrangementsstart: kl. 19:30 (slut ca.: 23:15)
  • Billetsalg: Ticketmaster.dk
  • Transport: Kørselsvejledning eller www.koncertbussen.dk - Live Nations Offcielle Samarbejdspartner
  • Dørene åbner: Dørene åbner fra kl. 17:30. De to support acts starter kl. 19:30.

Praktisk info vedr. arrangement

Kom gerne til koncerten i god tid
Vi er mange mennesker der skal til koncert denne aften, og du skal være opmærksom på, at det måske kan tage 45 minutter eller længere at komme ind til jeres pladser. Så for at undgå at gå glip af musikken opfordrer vi alle til at møde op i god tid, så I i ro og mag kan finde på plads inden koncertstart.

Portene åbnes ca. kl. 17.30. Første supportnavn går på scenen ca. kl. 19.30, og Coldplay forventes på scenen ca. kl. 21.30. Koncerten forventes afsluttet ca. kl. 23.15.

Vær opmærksom på at disse cirkatider kan ændres uden varsel.

OBS: På din billet står der, at koncerten starter kl. 19. Vær opmærksom på, at dette nu er ændret til ca. 19.30.

Garderobe
Parken vil denne aften IKKE have tag på.

Det er desværre ikke muligt at komme af med overtøjet eller tasker i en garderobe i Parken.

Hvis du har købt print-selv billetter så husk at printe og medbringe din TicketFast-billet, da kvitteringen ikke giver adgang til koncerten.

Hvad må jeg/må jeg ikke medbringe til koncerten
Det er tilladt at medbringe kikkert. Det er ikke tilladt at medbringe følgende i Parken:
Fyrværkeri, professionelt kamera/fotoudstyr, videoudstyr, lydoptagere (inkl. laptops og iPads), laserpenne, selfie sticks, bannere, paraplyer, klapstole, skamler mv., drikkevarer (emballage underordnet), madvarer. Der vil IKKE være mulighed for at opbevare disse genstande, hvis medbragt.

For at undgå ærgrelse og unødvendig ventetid for dig selv og de øvrige gæster, så undlad at medbringe disse ting til koncerten. Der vil være kropsvisitation ved indgangen.

Rygning
Det er ikke tilladt at ryge i Parkens overdækkede områder (barer, toiletter, opgange, indgange etc).

Tag hensyn til hinanden
For at vi allesammen kan få den bedst mulige oplevelse, så opfordrer vi til at tage hensyn til hinanden under hele arrangementet, og at undgå generende eller farlig adfærd.

Information om arrangement

Billetkøb

Koncerterne er UDSOLGT, men man kan tilmelde sig ventelisten via ticketmaster.dk

Vi gør opmærksom på, at de eneste officielle billetudbydere til Coldplay-koncerterne i Telia Parken 5. og 6. juli 2016 er Live Nation og Billetnet.

Live Nation garanterer ikke for gyldigheden af billetter købt igennem andre udbydere, og vi skal derfor gøre opmærksom på at der er en risiko for at blive afvist ved døren med billetter købt gennem andre end de officielle udbydere.

Hverken Live Nation eller Billetnet har ansvar for ugyldige billetter som er købt igennem uofficielle/uautoriserede udbydere, og der er ikke mulighed for at tilbyde en ny billet. Vi opfordrer derfor til at du altid kun køber din billet igennem de officielle billetudbydere, altså livenation.dk og billetnet.dk.

Billetkøb

Forsalg

Billetterne gik til salg fredag den 27. november, kl. 10.00. Billetdetaljer for de sydamerikanske shows bliver snarest bekræftet. Yderligere shows, inklusiv den nordamerikanske del af touren, bliver annonceret på et senere tidspunkt.

A Head Full Of Dreams er Coldplays syvende album. Den sprudlende førstesingle Adventure Of A Lifetime, er tilgængelig som stream og download, lyt med her: https://Coldplay.lnk.to/AOAL

Band

Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman og Will Champion fandt sammen i 1998 og debuterede med albummet ”Parachutes” i 2000. Siden har de manifesteret sig som et af de største bands i verden. De valgte ikke at turnere efter udgivelsen af ”Ghost Stories” i 2014, men efter udgivelsen af ”A Head Full Of Dreams” i 2015 er de nu på landevejene med deres første verdensturne siden 2010, som de afslutter med de to koncerter i København.

ColdPlay2
Process Step4

A Head Full Of Dreams

V "A Head Full Of Dreams" udkom den 4. december 2015 og er bandets syvende album gennem årene - en dynamisk opfølger til 2014’s skrøbelige og elskovssyge ”Ghost Stories”.