Rolling Stones

Rolling Stones

Rolling Stones i Telia Parken

The Rolling Stones drager i oktober/november på turné og indtager de europæiske stadions, herunder Telia Parken i København. Turneen har fået navnet ‘STONES - NO FILTER’ og placerer Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts og Ronnie Wood lige der, hvor de hører til – på landevejen med stop på udsolgte venues.

Stones – No Filter følger op på på bandets banebrydende turné i Sydamerika sidste år, der kulminerede i den historiske koncert i den cubanske hovedstad Havana.

Support til koncerten i København er California-rockbandet Rival Sons.

Arrangementsinfo
  • Dato: 3. oktober 2017, kl. 20:00
  • Døre: Dørene åbner kl. 17:30
  • Billetpriser: 590 kr. - 2.490 kr. (inkl. gebyr)
  • Billetsalg: Ticketmaster.dk

Support: Rival Sons

Det California-baserede klassiske rock-band Rival Sons er support for Stones på Europa-turneen. Bandet har flere gange gæstet Danmark og har i år været på plakaten i en udsolgt VEGA og Voxhall samt været support for Aerosmith på deres afskedsturné.

Det er ægte, uforfalsket rock'n'roll, der nok skal fyre op under publikum i Telia Parken, inden rullestenene går på scenen.

Information om arrangement

Vigtigt: Ingen store tasker tilladt.

Vi gør opmærksom på, at vi til koncerten er blevet pålagt et krav fra arrangøren om, at den maksimale størrelse på dametasker og tasker generelt er, hvad der svarer til en A5-størrelse. Dette påbud gælder på hele stadion og er derfor også inkluderet i Skyboxes, Lounges og vores øvrige VIP-faciliteter. Det er vigtigt, at disse krav overholdes, da tasker over denne størrelse vil blive afvist ved indgangen.