Stadionsponsor

Telia Parken

I sommeren 2014 skiftede vores stadion navn fra PARKEN til Telia Parken.

Det skete som en del af Telias syv-årige storsponsorat for det danske nationalstadion. Navnet Telia Parken blev valgt med stor respekt for den arv og kultur, som er en vigtig del af oplevelserne i og omkring PARKEN.

Telias stadionsponsorat sikrede blandt andet, at Telia Parken blev det første stadion i Danmark med gratis wifi til alle gæster.

”Vi er nu nået endnu et skridt på vejen mod vores vision om at have et stadion på absolut europæisk topniveau for vores besøgende. Et stadion, der nu hedder Telia Parken uanset hvem der spiller fodbold, musik eller arrangerer andre begivenheder herinde,” sagde Parken Sport & Entertainments adm. direktør Anders Hørsholt ved sponsoraftalens offentliggørelse.

Mange nye muligheder i Telia Parken

På dagen hvor aftalen med Telia blev indgået fortalte Parken Sport & Entertainments daværende kommercielle direktør Rikke Dræbye Gantzhorn om det nye navn og de mange nye muligheder for Danmarks nationalstadion.

Telia-chef: Vi har stor respekt for historien

Telias adm. direktør Søren Abildgaard fortalte ved aftalens indgåelse om det nye store samarbejde om et interaktivt stadion samt hvordan navnet Telia Parken er valgt med omhu og stor respekt for stedets betydning og historie

Tribunesponsorer

IMERCO (A-tribunen):
Imerco indgik i juli 2017 aftale om et tribunesponsorat for A-tribunen for de næste 3 år.

UNIBET (B-tribunen):
Unibet blev i begyndelsen af 2012 F.C. Københavns officielle betting-partner samt navnesponsor for B-tribunen.

CARLSBERG (C-tribunen)
Carlsberg har været hovedsponsor for F.C. København siden 1999, og da parterne i august 2011 indgik en ny 5-årig aftale, indgik det også i aftalen, at Carlsberg fra 2012 blev tribunesponsor for C-tribunen.

DFDS (D-tribunen)
I august 2016 indgik DFDS og F.C. København en 3-årig aftale, hvor DFDS bliver navnesponsor for D-tribunen, der fik navnet DFDS Familietribunen.